September 26, 2018

Vi märker att intresset för solceller ökar i takt med att priserna sjunker. Prissänkningen beror till största del på att EU har slopat strafftullarna för solpaneler med kinesiskt ursprung.
 
”Antidumpning, solcellsmoduler från Kina

Utjämningsåtgärder upphör
Den 3 sept...

September 26, 2018

Solcellsföretaget Atum energi AB från Helsingborg startades för mindre än ett år sedan. Sedan dess har det gått i rekordfart. Till marknadens bästa priser och kvalitet installerar Atum energi AB solcellspaneler för fullt, både till privatpersoner och företag. Härnäst v...

March 5, 2018

Våra första två projekt är nu igång och vi är väldigt nöjda med resultaten! Panelerna genererar mer än förväntat och vi följer dem dagligen på Solar Edge app. Nya produktionsrekord sätts ju fler soltimmar vi får.

November 15, 2017

Idag har vi monterat upp vårt första solenergisystem! En hel del kliande i huvudet men vi har fått många goda råd och det blev riktigt bra till slut. Utrustningen från Schletter är väldigt proffsig och vi var mycket imponerade över tekniken.

November 1, 2017

Efter månader av tankelekar har äntligen fröet blivit till något man faktiskt kan ta på. Atum Energi är igång! Eller i alla fall uppstartat. Vi har en lång väg kvar tills vi kan se oss som ett företag i drift. Vi känner att det är en marknad som är mogen. Intresseanmäl...

Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

March 5, 2018

November 15, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square

Kontakt

Atlantgatan 6, 252 25, Helsingborg

E-mail: info@atumenergi.se Telefon:0735-18 90 94