Varför Atum Energi?

Varför Atum Energi?

Atum Energi tillgodoser just ert behov vid installation av solcellsanläggning. Vi gör alltid grundläggande research för att kunna erbjuda den bästa lösningen till marknadens bästa priser. Komplett installation ingår. För de olika lösningarna kan investeringsstöd och ROT-avdrag utnyttjas.Våra produkter

Våra solpaneler kommer från en av världens största tillverkare, Perlight. De är kända just för sin tanke på det estetiska, höga kvalitet och service.

Vi använder oss utav monokristallina paneler. Den diskreta svarta färgen gör att anläggningen smälter in bra. Perlight erbjuder paneler med effekt från 260W till 370W vilket gör att vi på bästa sätt kan anpassa variant av panel efter ert projekt och behov. Vi erbjuder en produktgaranti på 12 år och en effektgaranti på 25 år.

 

 

Våra växelriktare kommer från SolarEdge. Deras patenterade teknik, med distribuerade enheter för varje panel, förhindrar de energiförluster som är oundvikliga med vanliga växelriktare (string inverters). SolarEdge har sedan starten 2006, och fram till och med 2016, skeppat över 2,9 GW installerad effekt till mer än 91 olika länder. Växelriktarna möjliggör en flexibel design, optimerad produktion, ökad säkerhet och effektiv övervakning på panelnivå.

 

Kontakt

Atlantgatan 6, 252 25, Helsingborg

E-mail: info@atumenergi.se Telefon:0735-18 90 94