top of page

Pressmeddelande: Helsingborgsföretaget Atum energi AB är nya i solcellsbranschen!

Solcellsföretaget Atum energi AB från Helsingborg startades för mindre än ett år sedan. Sedan dess har det gått i rekordfart. Till marknadens bästa priser och kvalitet installerar Atum energi AB solcellspaneler för fullt, både till privatpersoner och företag. Härnäst väntar nyrekrytering.

Atum energi AB ligger inte på latsidan. De har på kort tid installerat ett stort antal solcellspaneler på tak runtom i nordvästra Skåne. Och många fler godkända projekt är redo att komma igång. Sedan starten har solcellspanelerna noggrant utvärderats och man kan konstatera att panelerna levererar energi över förväntan.

-Det är viktigt för oss att överträffa våra kunders förväntningar. Det kan vi göra genom att erbjuda paneler till marknadens lägsta priser och högsta kvalitet samt med den senaste och bästa tekniken. Vi erbjuder även hög service, professionellt bemötande och gedigen kunskap, säger Johan Andreasson, delägare och en av grundarna till Atum energi AB.

Atum energi AB består av en sammansvetsad grupp från Helsingborg med olika kompetenser. Tillsammans har de många års erfarenhet av el- och energifrågor, logistik, inköp, montering och av att driva företag.

-Vi har förstått att det finns aktörer i branschen som upplever flaskhalsar i produktion av solceller. Det är inget problem vi har. Vi har kapat onödiga mellanhänder, vilket både håller nere priserna och skapar goda och nära relationer till leverantörerna, säger Mattias Andreasson, delägare och en av grundarna till Atum energi AB. Vi vet att det finns de som hänger upp sig på det estetiska, något som våra leverantörer arbetar väldigt hårt med att komma förbi. Vi erbjuder därför paneler i nyanser som på bästa sätt smälter in på olika tak, exempelvis helsvarta paneler, fortsätter Mattias.

Den varma sommaren har tydligt visat hur effektiva solceller faktiskt är. Tak i söder- och västerläge är utmärkta för solceller. Möjligheterna att bli självförsörjande på energi är stor.

-Tveka inte att höra av er med era frågor. Vi gör kostnadsfria bedömningar av era tak och ger förslag på passande anläggningar (offert ingår). Härnäst väntar nyrekrytering på monteringssidan, säger el-ingenjören Mattias Jönsson, delägare och en av grundarna till Atum energi AB.

För mer information, kontakta Johan Andreasson per telefon (0763–496 800) eller e-post (info@atumenergi.se). Besök gärna www.atumenergi.se

Atum energi AB levererar och installerar solcellsanläggningar. Vi gör alltid grundläggande research för att kunna erbjuda den bästa lösningen till marknadens bästa priser. Komplett installation ingår. Investeringsstöd eller ROT-avdrag kan utnyttjas för alla våra lösningar. Våra solpaneler kommer från en av världens största tillverkare, Perlight. De är kända just för sin höga kvalitet och service. Vi erbjuder en produktgaranti på 12 år och en effektgaranti på 25 år.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page